Sare de baie  Exista 14 produse.

per pagina

Mirosul fascinant de pepene copt si piersici suculente creeaza un deliciu irezistibil pentru simturi.

15,00 lei

Simturile sunt captivate de mirosul interesant de fructul pasiunii si lasa o urma adanca în imaginatia ta.

15,00 lei

O sare de baie usoara, placut parfumata, calmanta si relaxanta.

16,00 lei

Un produs unic, alcatuit din saruri marine, imbogatite cu ulei eteric de portocal. Uleiul de portocale are un efect calmant general, relaxant. 

35,00 lei

Un produs natural unic, alcatuit din minerale, microelemente si ulei eteric de lavanda. Uleiul de lavanda are un efect calmant, potrivit in special in cazurile de insomnie si depresie. Regenereaza pielea si imbunatateste circulatia sanguina.

35,00 lei

Datorita uleiului de menta, sarea de baie are un efect exclusiv de calmare.    

35,00 lei

Un produs unic, alcatuit din saruri marine, imbogatite de ulei eteric de lamaie. Uleiul eteric de lamaie are un efect tonifiant general, purificator. Reduce nivelul tensiunii sanguine inalte si stimuleaza circulatia sanguina.

35,00 lei

Un produs unic, alcatuit din saruri marine imbogatite de ulei eteric de lamaie. Uleiul eteric de lamaie are un efect tonifiant general, purificator. Reduce nivelul tensiunii sanguine inalte si stimuleaza circulatia sanguina. 

18,00 lei

Un produs alcatuit din saruri marine, imbogatite cu ulei eteric de portocal. Uleiul de portocale are un efect calmant, relaxant, antidepresiv si antiseptic. Are un miros placut, stimuleaza simturile, imbunatateste circulatia sanguina si relaxeaza intreg corpul. Foarte buna pentru organism dupa o zi intreaga de munca si mult stres acumulat.

18,00 lei

Un produs natural unic, alcatuit din minerale si microelemente obtinute din Marea Moarta si imbogatite de ulei eteric din menta. Uleiul eteric de menta are un efect exclusiv de calmare. Are o actiune analgezica, antiinflamatoare  ajutand la indepartarea substantelor toxice. Toate aceste au un efect general tonifiant si racoritor. 

18,00 lei

Un produs unic, alcatuit din minerale si microelemente. Mirosul de neuitat al brizei marine te fac sa crezi ca te aflii pe o plaja indepartata.

18,00 lei
Afiseaza 1 - 12 din 14 elemente

sus