Produse refan pentru maini  Exista 11 produse.

Lotiune hidratanta pentru maini, potrivita pentru uz zilnic. Consistenta usoara se topeste fara sa lase urme grase. Extractul din Catina Tibetana regenereaza pielea, imbunatateste metabolismul celular si accelereaza cresterea celulelor noi. Ca rezultat, pielea devine din nou moale si elastica.

Cu uleiuri de shea, soia, masline si iaurt lasa  pielea matasoasa, moale si fina. O formula imbogatita de concentrat de iaurt, uleiuri de shea, masline si soia, care regenereaza si hidrateaza pielea mainilor.

15,00 lei

Unt crema de maini cu uleiuri de cacao, shea si iaurt. Ideal pentru ingrijire zilnica. O formula bogata de uleiuri vegetale naturale, care netezesc si hidrateaza pielea. Concentratul de iaurt stimuleaza hidratarea naturala a pielii.

16,00 lei

Lotiune hidratanta de maini cu ulei de shea, ulei de soia si iaurt. Pentru o piele moale si delicata ca matasea cu o aroma cuceritoare de cires salbatic. O formula imbogatita cu concentrat de iaurt, ulei de shea si soia. Regenereaza si hidrateaza pielea mainilor.

15,00 lei

Hidrateaza pielea mainilor si o protejeaza de iritatii. Uleiul de cacao si apa organica de trandafiri regenereaza si hranesc pielea.

15,00 lei

Hraneste pielea mainilor si o protejeaza de iritatii. Uleiul de cacao si apa organica de trandafiri regenereaza si catifeleaza lasand o senzatie de prospetime.

15,00 lei

Hraneste pielea mainilor si o protejeaza de iritatii. Uleiul de cacao si apa organica de trandafiri regenereaza si catifeleaza pielea.

15,00 lei

Hraneste pielea mainilor si o protejeaza de iritatii. Uleiul de cacao si apa organica de trandafiri regenereaza si catifeleaza pielea lasand o senzatie placuta de prospetime.

15,00 lei

Pentru o ingrijire zilnica, cu o aroma placuta de floarea pasiunii, aceasta crema este bogata in vitamine, unt de cacao, shea si iaurt. Netezeste si hraneste pielea, lasand-o catifelata si fina.

16,00 lei

O formula bogata de uleiuri vegetale naturale, care intind, alimenteaza si hidrateaza pielea. Concentratul de iaurt si extractul din fructe de maracuja stimuleaza hidratarea pielii intreaga zi.

16,00 lei

Este un produs hidratant pentru pielea mainilor, lasand-o moale si catifelata la atingere.Concentratul de iaurt, uleiul de trandafiri si apa de trandafiri din continut, regenereaza si protejeaza pielea de inflamatii.

15,00 lei
Afiseaza 1 - 11 din 11 elemente

sus