Fresh fruit  Exista 50 produse.

per pagina

Sapunul cu burete Passion Fruit cu extract aromatic din fructul pasiunii sau Maracuja cum se mai numeste, asigura o aroma exotica, un masaj bland si o exfoliere delicata. Combinatia de sapun si burete, asigura confortul si placerea in baie. Inmoaie, hidrateaza pielea si parfumeaza. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

9,00 lei

Roll-on pafumat fara alcool, special creat pentru pielea sensibila.

15,00 lei

Curata pielea mainilor si o parfumeaza pentru un timp indelungat cu aroma proaspata de maracuia.

13,00 lei

O formula bogata de uleiuri vegetale naturale, care intind, alimenteaza si hidrateaza pielea. Concentratul de iaurt si extractul din fructe de maracuja stimuleaza hidratarea pielii intreaga zi.

16,00 lei

CREMA-UNT DE CORP PASSION FRUIT CU ULEIURI DE CACAO, SHEA SI IAURT Bogata in uleiuri vegetale naturale, pentru alimentarea zilnica a pielii, cu aroma gustoasa de maracuia, imbunatateste dispozitia sufleteasca si reface armonia spiritului si corpului. Concentratul de iaurt restaureaza echilibrul dintre apa si saruri minerale din piele, asigurand o...

25,00 lei

Sapunul ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Iaurtul si extractul din fructe de maracuja hidrateaza pielea.

9,00 lei

Sapunul ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Iaurtul si extractul din fructe de maracuja hidrateaza pielea intens.

8,00 lei

Simturile sunt captivate de mirosul interesant de fructul pasiunii si lasa o urma adanca în imaginatia ta.

15,00 lei

Bogata in ingrediente hidratante, cu o aroma cuceritoare de maracuja regenereaza pielea.

25,00 lei

Cu ulei de masline si provitamina B5 ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Uleiul de masline si provitamina B5 regenereaza si hidrateaza pielea.

15,00 lei

Daruieste o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Concentratul de iaurt si extractul din fructe de maracuja hidrateaza pielea lasand-o catifelata.

16,00 lei
Afiseaza 1 - 12 din 50 elemente

sus