Fresh fruit  Exista 53 produse.

per pagina

Sapunul cu burete Passion Fruit cu extract aromatic din fructul pasiunii sau Maracuja cum se mai numeste, asigura o aroma exotica, un masaj bland si o exfoliere delicata. Combinatia de sapun si burete, asigura confortul si placerea in baie. Inmoaie, hidrateaza pielea si parfumeaza. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

9,00 lei

Roll-on pafumat fara alcool, special creat pentru pielea sensibila.

11,00 lei

Curata pielea mainilor si o parfumeaza pentru un timp indelungat cu aroma proaspata de maracuia.

13,00 lei

Hidrateaza parul redand stralucire si volum. Colagena marina si uleiul de masline alimenteaza si refac pielea. Aroma cuceritoare de maracuia asigura prospetime intreaga zi.Flacon: 250ml.

20,00 lei

Colagena marina netezeste parul afectat si protejeaza impotriva ruperii acestuia. O aroma cuceritoare de maracuia ce asigura o senzatie de prospetime toata ziua.Flacon: 250ml.

16,00 lei

O formula bogata de uleiuri vegetale naturale, care intind, alimenteaza si hidrateaza pielea. Concentratul de iaurt si extractul din fructe de maracuja stimuleaza hidratarea pielii intreaga zi.

16,00 lei

CREMA-UNT DE CORP PASSION FRUIT CU ULEIURI DE CACAO, SHEA SI IAURT Bogata in uleiuri vegetale naturale, pentru alimentarea zilnica a pielii, cu aroma gustoasa de maracuia, imbunatateste dispozitia sufleteasca si reface armonia spiritului si corpului. Concentratul de iaurt restaureaza echilibrul dintre apa si saruri minerale din piele, asigurand o...

25,00 lei

Sapunul ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Iaurtul si extractul din fructe de maracuja hidrateaza pielea.

9,00 lei

Sapunul ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Iaurtul si extractul din fructe de maracuja hidrateaza pielea intens.

8,00 lei

Simturile sunt captivate de mirosul interesant de fructul pasiunii si lasa o urma adanca în imaginatia ta.

15,00 lei

Bogata in ingrediente hidratante, cu o aroma cuceritoare de maracuja regenereaza pielea.

25,00 lei
Afiseaza 1 - 12 din 53 elemente

sus