Produse refan pentru baie  Exista 17 produse.

per pagina

O imbinare incredibila de spuma cremoasa si aroma cuceritoare a fructelor de padure. Extractul din fructele de soc si iaurt regenereaza pielea si o hidrateaza.

15,00 lei

Daruieste o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Concentratul de iaurt si extractul din fructe de maracuja hidrateaza pielea lasand-o catifelata.

16,00 lei

Cu ulei de masline si provitamina B5 ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Uleiul de masline si provitamina B5 regenereaza si hidrateaza pielea.

15,00 lei

Complexul bioactiv unic si extractul de castana salbatica îmbunatatesc circulatia sanguina, eliberand tesuturile de toxine. Concentratul de iaurt, uleiul de trandafir si apa de trandafir hidrateaza, intind si netezesc pielea.

25,00 lei

Ofera o senzatie formidabila de prospetime si puritate. Apa de trandafir si concentratul de iaurt regenereaza si hidrateaza pielea.

15,00 lei

Uleiul de masline si provitamina B5 ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate, in acelasi timp regenereaza si hidrateaza pielea.

15,00 lei

Cu ulei de masline si provitamina B5. Ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Uleiul de masline si provitamina B5 regenereaza si hidrateaza pielea. 

14,00 lei

Un produs unic, alcatuit din saruri marine, imbogatite cu ulei eteric de portocal. Uleiul de portocale are un efect calmant general, relaxant. 

35,00 lei

Un produs unic, alcatuit din saruri marine, imbogatite de ulei eteric de lamaie. Uleiul eteric de lamaie are un efect tonifiant general, purificator. Reduce nivelul tensiunii sanguine inalte si stimuleaza circulatia sanguina.

35,00 lei

Un produs unic, alcatuit din saruri marine imbogatite de ulei eteric de lamaie. Uleiul eteric de lamaie are un efect tonifiant general, purificator. Reduce nivelul tensiunii sanguine inalte si stimuleaza circulatia sanguina. 

18,00 lei

Un produs alcatuit din saruri marine, imbogatite cu ulei eteric de portocal. Uleiul de portocale are un efect calmant, relaxant, antidepresiv si antiseptic. Are un miros placut, stimuleaza simturile, imbunatateste circulatia sanguina si relaxeaza intreg corpul. Foarte buna pentru organism dupa o zi intreaga de munca si mult stres acumulat.

18,00 lei

Un produs natural unic, alcatuit din minerale si microelemente obtinute din Marea Moarta si imbogatite de ulei eteric din menta. Uleiul eteric de menta are un efect exclusiv de calmare. Are o actiune analgezica, antiinflamatoare  ajutand la indepartarea substantelor toxice. Toate aceste au un efect general tonifiant si racoritor. 

18,00 lei
Afiseaza 1 - 12 din 17 elemente

sus