Ambientale  Exista 17 produse.

per pagina

Continut de mar si scortisoara ce ofera un moment de relaxare.

22,00 lei

Mar si scortisoara.

25,00 lei

Miros placut de trandafiri ce iti va incanta simturile.

20,00 lei

Miros placut de trandafiri.

20,00 lei

Este un produs versatil ce poate fi amplasat in orice spatiu. Igienizeaza si improspateaza aerul timp de 30 de zile, avand un design transparent, revolutionar.

12,00 lei

Este un produs versatil ce poate fi amplasat in orice spatiu, avand un design transparent, revolutionar. Igienizeaza si improspateaza aerul timp de 30 de zile.

12,00 lei

Este un produs versatil ce poate fi amplasat in orice spatiu. Are un design transparent, revolutionar. Igienizeaza si improspateaza aerul timp de 30 de zile.

12,00 lei

Este un produs versatil ce poate fi amplasat in orice spatiu. Are un design transparent, revolutionar. Igienizeaza si improspateaza aerul timp de 30 de zile lasand o aroma dulce de ananas.

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu miros racoritor de citrice, neroli, caprifoi si floare de jasmin, busuioc si frunze de geranium cu parfum exotic, elegant ce redau un sentiment de opulenta. Ideal pentru autoturismul...

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu o aroma racoritoare de lamaie.  Ideal pentru autoturismul sau casa dumneavoastra!

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu un miros placut de mango, caise si mandarine, in combinatie cu zmeura, iris, gardenie, cumarina si zahar brun.  Ideal pentru autoturismul sau casa dumneavoastra!

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu o aroma placuta de mar, scortisoara si cuisoare. Este un parfum usor picant ce creeaza o atmosfera calda, pozitiva.  Ideal pentru autoturismul sau casa dumneavoastra!

12,00 lei
Afiseaza 1 - 12 din 17 elemente

sus