Extract Melc  Exista 6 produse.

Un mijloc eficient pentru regenerarea pielii corpului. Extrasul de melc stimuleaza functiile celulare, ajuta hidratarea si incetineste procesele de imbatranire. Un bun aliat impotriva vergeturilor.

35,00 lei

Un mijloc eficient pentru regenerarea pielii mainilor. Extrasul de melc ajuta la hidratarea mainilor, avand un efect cicatrizant la crapaturi.

20,00 lei

O crema usoara de zi, care protejeaza pielea de actiunea daunatoare a razelor UV-A si UV-B. Extrasul de melc stimuleaza functiile celulare, ajuta la regenerarea pielii si incetineste procesele de imbatranire

40,00 lei

Ingrijire  activa a pieliI In timpul noptii. Extrasul de melc stimuleaza functiile celulare, ajuta regenerarea pielii si incetineste procesele de imbatranire. Vitaminele A si E se ingrijesc de aspectul stralucitor si sprijina combaterea ridurilor

40,00 lei

Un gel – concentrat usor, potrivit in tratarea activa unei pieli aflata in imbatranire si sleite. Extrasul de melc stimuleaza functiile celulare, ajuta regenerarea pielii si incetineste procesele de imbatranire.

40,00 lei
Afiseaza 1 - 6 din 6 elemente

sus