Sapunuri Refan  Exista 9 produse.

Sapun cu apa termala si namol terapeutic din laguna lacului Pomorie, cu PH neutru pentru toate tipurile de piele, cu efecte excelente pentru pielea sensibila si iritata.

20,00 lei

Aroma acestui sapun iti creeaza o stare de spirit propice unui inceput de saptamana ce se anunta agitata si obositoare. Spuma abundenta inmoaie si intretine pielea catifelata pe tot parcursul zilei. Recomandat pentru toate tipurile de piele.

15,00 lei

Un sapun cu aroma proaspata de mare, o bucatica mica din frumoasa lume marina. Imbinarea de burete si sapun intr-un singur intreg asigura masajul delicatg pentru pielea dumneavoastra si confortul din baie. Potrivit pentru igienizarea zilnica pentru orice tip de piele. 

12,00 lei

Sapunul vrac Refan RODIE SI PAPAYA – un produs unic, care depaseste limitele unui agent igienic, si prezinta un produs estetic cu un design revolutionar si cosmetic cu actiune igienizanta si favorabila pentru sanatatea pielii.

15,00 lei

Un sapun cu aroma invioratoare de menta.   O placere adevarata racoritoare si de inviorare in baie.   Sapunul contine ulei de menta si foi de menta.

15,00 lei

SAPUN NATURAL CU GLICERINA LILIAC SI GAROFITA apare in fata ochilor tai ca un mozaic de diferite culori. Are o aroma de primavara, de flori de liliac, flori de garofita, petitgrain si ylangylang. Iti aduce o stare de confort in camera de baie iar pielea ta se simte ingrijita si rasfatata. Datorita semintelor de mac din compozitie are un usor efect de...

15,00 lei

Imbinarea intr-un intreg de sapun si burete asigura comoditatea si placerea dumneavoastra in baie, Potrivit de orice tip de piele. 

12,00 lei
Afiseaza 1 - 9 din 9 elemente

sus