Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.refandanka.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. Activ Danka S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. Activ Danka S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga S.C. Activ Danka S.R.L. la nicio actiune.
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

www.refandanka.ro este administrat de S.C. Activ Danka SRL cu sediul in Craiova, str. Simion Stoilov, nr.6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J16/373/2013, CUI RO31306507.

Programul personalului magazinului online DANKA este de LUNI pana VINERI intre orele 08:00 - 17:00.
Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
Pentru a putea cumpara de pe www.refandanka.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Confidentialitate

S.C. Activ Danka S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.refandanka.ro si S.C. Activ Danka S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. www.refandanka.ro si S.C. Activ Danka S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.refandanka.ro adresa sa de e-mail poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.refandanka.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la office@danka.ro.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, utilizatorii website-ului www.refandanka.ro au urmatoarele drepturi:
» Dreptul la informare (art.12)
» Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
» Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
» rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
» transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
» notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
» Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
» Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
» Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).
S.C. Activ Danka S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru sau actiunilor unor terte persoane.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletter-ul DANKA este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile existente in subsolul fiecarui e-mail.
S.C. Activ Danka S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.refandanka.ro.

Pret si modalitati de plata

Preturile prezentate includ TVA (24%).
Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare.
Coletele se platesc RAMBURS (pe loc) in momentul livrarii.Livrarea produselor

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de 24 – 48 - 72 de ore de la data primirii comenzii, in zilele lucratoare, in functie de modalitatea de livrare:
» Livrarea prin SPRINT CURIER se face in aproximativ 24 ore din momentul plasarii comenzii;
» Livrarea prin Posta Romana se face in 48 - 72 ore.
Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi. In cazul in care comanda poate suferi intazieri de livrare, cumparatorul va fi anuntat prin e-mail la adresa mentionata in comanda.
Livrarea comenzilor se face prin curier rapid (SPRINT CURIER) sau Posta Romana la adresa specificata de client:
transportul este gratuit pentru toate comenzile cu valori mai mari de 150 lei si se primesc suplimentar comenzii PROMOTIILE (cadourile);
pentru comenzile pana la 100 ron, taxele de livrare sunt de 24 lei;
pentru comenzile cuprinse intre 100 - 149 ron, taxele de livrare sunt de 6 lei;
pentru comenzile expediate in afara Romaniei - costurile expeditiei vor fi suportate de client indiferent de valoarea comenzii si vor fi comunicate prin e-mail pentru confirmare inainte de realizarea expeditiei. Durata expeditiei, in acest caz, depinde de termenele firmei de curierat care realizeaza livrarea.
COLETELE REFAN ROMANIA ce corespund comenzilor CORECTE si COMPLETE, plasate pana la ora 14.00, in conditiile in care pot fi Ambalate - Facturate si trecute in Borderoul de Curier - Posta Romana la timp, pana la ora 15.30, pleaca la ora 16.10 din CRAIOVA, zilnic, de luni pana vineri, catre clientii si colaboratorii nostri din tara.
S.C. Activ Danka S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Garantie

Garantia se acorda pentru 30 de zile de la data cumpararii produsului.
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului." Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA 34 /2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Clientii www.refandanka.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul firmei SPRINT CURIER.
S.C. Activ Danka S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.
Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la sediul DANKA, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre DANKA, dupa constatarea defectului si a modului de manevrare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe e-mail la office@danka.ro sau la telefon la numarul de telefon (+40) 726.744.151, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei.
Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.
S.C. Activ Danka S.R.L. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.
Responsabilitati privind produsele
S.C. Danka SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Politica de retur

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 34/2014.
Primul pas in returnarea produselor este o solicitare telefonica catre DANKA la numarul de telefon (+40) 726.744.151 si pe e-mail la office@danka.ro.
Produsul returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, fara a fi deteriorat sau uzat, insotit de etichetele originale Danka / Refan, pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia. Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.
Inlocuirea produsului returnat se face cu un altul similar sau diferit, insa cu aceeasi valoare de achizitie sau mai mare.
Adresa la care se trimite coletul retur este: Sediul DANKA - Danka SRL, str. Simion Stoilov, nr.6, Craiova, Dolj.
Trimiterea coletului retur se face prin SPRINT CURIER, iar costurile aferente sunt suportate de client ( taxa de transport pentru returnarea produsului catre DANKA + taxa de transport pentru trimiterea produsului schimbat catre client).
Produsele care nu sunt conforme din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 48 ore de la primirea produsului printr-un e-mail la adresa office@danka.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de Danka.
Drepturile de autor (Copyright)
Intregul continut al site-ului www.refandanka.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Danka SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.refandanka.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de e-mail office@danka.ro.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.refandanka.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către Danka la office@danka.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.
Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online Danka, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.


sus