Gel de dus  Exista 7 produse.

O imbinare incredibila de spuma cremoasa si aroma cuceritoare a fructelor de padure. Extractul din fructele de soc si iaurt regenereaza pielea si o hidrateaza.

15,00 lei

Daruieste o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Concentratul de iaurt si extractul din fructe de maracuja hidrateaza pielea lasand-o catifelata.

16,00 lei

Cu ulei de masline si provitamina B5 ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Uleiul de masline si provitamina B5 regenereaza si hidrateaza pielea.

15,00 lei

Complexul bioactiv unic si extractul de castana salbatica îmbunatatesc circulatia sanguina, eliberand tesuturile de toxine. Concentratul de iaurt, uleiul de trandafir si apa de trandafir hidrateaza, intind si netezesc pielea.

25,00 lei

Ofera o senzatie formidabila de prospetime si puritate. Apa de trandafir si concentratul de iaurt regenereaza si hidrateaza pielea.

15,00 lei

Uleiul de masline si provitamina B5 ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate, in acelasi timp regenereaza si hidrateaza pielea.

15,00 lei

Cu ulei de masline si provitamina B5. Ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Uleiul de masline si provitamina B5 regenereaza si hidrateaza pielea. 

14,00 lei
Afiseaza 1 - 7 din 7 elemente

sus