Produse refan pentru corp  Exista 47 produse.

per pagina

Sapun exfoliant cu burete, cu parfum de masline. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea in baie. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Exfoliaza si purifica pielea, aceasta ramanand moale, catifelata, parfumata si sanatoasa Utilizarea zilnica imbunatateste drenajul limfatic, avand efect anticelulitic si antivergeturi.

9,00 lei

Burete exfoliant cu sapun - Lavanda si Ovaz, cu o aroma jucausa de lavanda si campuri de ovaz – un buchet de primavara elegant, cu arome speciale pentru tine si baia ta. Imbinarea de burete si sapun intr-un singur intreg, va asigura comoditatea si placerea în baie. Potrivit pentru orice tip de piele.

9,00 lei

Burete exfoliant cu sapun MAROCCAN ROSE - UN SAPUN CUCERITOR, CU MIROSUL MISTERIOS SI MAGNETIC DE TRANDAFIR. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Exfoliaza si purifica pielea, aceasta ramanand moale, catifelata, parfumata si sanatoasa.

9,00 lei

Parfum dulce atractiv de pepene galben copt si caise suculente, care este eliberat usor de fiecare data când utilizati acest sapun. Este un nectar savuros de fructe pentru pielea ta. Faceti din baia dumneavoastra un paradis tropical. Potrivit pentru toate tipurile de piele. SAPUNUL NU CONTINE PARABENI!

9,00 lei

Sapun cu parfum delicat de masline si iaurt. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie. SAPUNUL NU CONTINE PARABENI!

9,00 lei

Burete exfoliant cu sapun ORIENTAL ROSE - UN SAPUN CUCERITOR, CU MIROSUL MISTERIOS SI ATRAGATOR DE TRANDAFIR ORIENTAL. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Exfoliaza si purifica pielea, aceasta ramanand moale, catifelata, parfumata si sanatoasa.

9,00 lei

Coctail energizant de vin pentru pielea ta. Aroma de vin rosu si spuma cremoasa va vor oferi placere maxima si relaxare. SAPUNUL NU CONTINE PARABENI!

9,00 lei

Un sapun cu miros natural de trandafir bulgaresc. Combinatia de sapun si burete garanteaza confortul si distractia in baie. Proaspat si flagrant, acest sapun impregnat in burete a fost conceput pentru igiena zilnica a tuturor tipurilor de piele.

9,00 lei

Burete exfoliant cu sapun, cu parfum de trandafiri înfloriti si câmpuri de lavanda, care formeaza impreuna un buchet elegant de arome de primavara. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie.

9,00 lei

Burete exfoliant cu sapun ROSE TOUCH - UN SAPUN CUCERITOR, CU UN MIROS PROFUND, MISTERIOS SI MAGNETIC DE TRANDAFIR. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea in baie. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Exfoliaza si purifica pielea, aceasta ramanand moale, catifelata, parfumata si sanatoasa.

9,00 lei

Sapun cu parfum revigorant de mare, o mica bucata din frumoasa lume a marii. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul dumneavoastra si distractia în baie. Potrivit pentru toate tipurile de piele, pentru igiena zilnica. Exfoliaza si purifica pielea, facand-o moale, catifelata si sanatoasa. Utilizarea zilnica imbunatateste drenajul limfatic, avand...

9,00 lei

Sapun cu parfum delicat de vanilie dulce. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie. SAPUNUL NU CONTINE PARABENI!

9,00 lei
Afiseaza 1 - 12 din 47 elemente

sus