SER FACIAL cu efect albitor VITAMINA C

Serul este concentrat şi este foarte uşor de asimilare de la piele Vitamină C, care luminează vizibil tenul, inclusiv şi petele de pigmentare. stimulează sinteza de colagen, întăreşte ţesutul şi reduce stresul oxidativ al pielii cauzat de factorii de mediului înconjurător. Squalane de măsline hrăneşte pielea în timpul nopţii şi  îmbunătăţeşte elasticitatea ei.

35,00 lei

Mod de folosire: A se folosi separat, aplicându-se 1-2 ori pe zi asupra petele pigmentate sau asupra întregii feţe. Puteţi combina cu produsele voastre cosmetice preferate, aplicând înainte de cremă de faţă. A nu se folosi în timpul lunilor de vara asupra piele neprotejată cu produse de protecţie solară.

Produse similare

Cremă de faţă de zi antioxidantă care combate îmbătrânirea pielii și îi conferă aspectul luminos si radiant . Îmbogățită cu vitamina C, stimulează sinteza de colagen, întăreşte ţesutul şi reduce stresul oxidativ al pielii cauzat de factorii de mediului înconjurător. Squalane de măsline hrăneşte pielea în timpul nopţii şi  îmbunătăţeşte elasticitatea ei.

40,00 lei

Cremă de faţă de zi antioxidantă care combate îmbătrânirea pielii și îi conferă aspectul luminos si radiant . Îmbogăţită cu vitamina C, stimulează sinteza de colagen, întăreşte ţesutul şi reduce stresul oxidativ al pielii cauzat de factorii de mediului înconjurător.

40,00 lei

sus