Seria fructata  Exista 21 produse.

per pagina

Cu ulei de masline si provitamina B5, indeparteaza in mod delicat impuritatile de pe piele, fara uscare. Curata porii, indeparteaza sebumul si protejeaza pielea intreaga zi. Uleiul de masline si provitamina B5 regenereaza pielea si o hidrateaza.

25,00 lei

Un sapun cu aroma proaspata de citrice cu miros de grapefruit roz, care tonifica si curata pielea in profunzime. Imbinarea dintre burete si sapun va asigura comoditate si placere in baie. Potrivit pentru orice tip de piele.

9,00 lei

SAPUN NATURAL CU GLICERINA GRAPEFRUIT ROZ are o aroma proaspata si puternica de citrice. Curata si tonifica pielea corpului tau.  Are efect anticelulitic. Se poate folosi zilnic.

8,00 lei

Crema - unt de corp - pepene galben si caisa cu uleiuri de cacao, shea si iaurt, bogata in uleiuri vegetale naturale pentru alimentarea zilnica a pielii cu o aroma gustoasa de pepene galben si caisa, imbunatateste starea sufleteasca si restaureaza armonia spiritului si corpului. Se topeste pe piele, netezeste si alimenteaza adanc.

25,00 lei

Sare de baie cu minerale, microelemente si cu arome de pepene galben. Aceasta sare de baie da pielii tale o senzatie incredibila de proaspat si curat, senzatie creata de irezistibila aroma de pepene galben si caisa.  Se folosesc 50 grame de sare dizolvata in apa din cada de baie. Se recomanda maximum 3 bai pe saptamana de maxim 10-15 minute fiecare.

15,00 lei

Cu ulei de masline si provitamina B5. Ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Uleiul de masline si provitamina B5 regenereaza si hidrateaza pielea. 

15,00 lei
Afiseaza 13 - 21 din 21 elemente

sus