Rose  Exista 35 produse.

per pagina

O imbinare incredibila de spuma cremoasa cu aroma magnetica de trandafir. Apa organica de trandafir hidrateaza pielea si o fereste de iritatii.

20,00 lei

Burete exfoliant cu sapun MAROCCAN ROSE - UN SAPUN CUCERITOR, CU MIROSUL MISTERIOS SI MAGNETIC DE TRANDAFIR. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Exfoliaza si purifica pielea, aceasta ramanand moale, catifelata, parfumata si sanatoasa.

9,00 lei

Burete exfoliant cu sapun ORIENTAL ROSE - UN SAPUN CUCERITOR, CU MIROSUL MISTERIOS SI ATRAGATOR DE TRANDAFIR ORIENTAL. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Exfoliaza si purifica pielea, aceasta ramanand moale, catifelata, parfumata si sanatoasa.

9,00 lei

Un miros fin si relaxant ce va dura timp indelungat.

45,00 lei

Un miros fin si relaxant ce va persista intreaga zi.

45,00 lei

O prezenta placuta cu un miros fin si romantic.

45,00 lei

O prezenta placuta si parfumata, o stare de relaxare si buna dispozitie.

45,00 lei

Apa de parfum cuceritoare, cu miros misterios si magnetic de trandafir marocan.   A se pastra departe de surse de aprindere.

25,00 lei

Apa de parfum cuceritoare, cu un miros delicat, misterios si magnetic de trandafir.

25,00 lei

Apa de parfum cu o aroma cuceritoare de trandafir oriental.   A se pastra departe de surse de aprindere.

25,00 lei

Apa organica de trandafir si alantoina reduc iritatiile si regenereaza pielea. Aroma delicata de trandafir umple ziua cu prospetime si puritate.

11,00 lei

Apa organica de trandafir si alantoina reduc iritatiile si regenereaza pielea. Aroma delicata de trandafir ofera prospetime si puritate.

11,00 lei
Afiseaza 13 - 24 din 35 elemente

sus