Crema unt de corp Soft Rose

6278

O formula îmbogatita care inveleste corpul cu un voal catifelat din ulei de cacao. Apa organica de trandafir hidrateaza pielea si o protejeaza de iritatii.

30,00 lei

Produse similare

CREMA-UNT DE CORP RODIE & PAPAYA CU ULEIURI DE CACAO, SHEA SI IAURT  Bogata in uleiuri vegetale naturale, pentru alimentarea zilnica a pielii cu aroma proaspata de rodie si papaya. Se topeste pe piele, netezind si alimentand adanc. Concentratul de iaurt restaureaza echilibrul apa/sare al pielii si o hidrateaza trainic.

25,00 lei

CREMA-UNT DE CORP PEPENE GALBEN SI CAISE CU ULEIURI DE CACAO, SHEA SI IAURT   Bogata in uleiuri vegetale naturale, pentru alimentarea zilnica a pielii, cu o aroma gustoasa de pepene galben si caisa, imbunatateste starea sufleteasca si restaureaza armonia spiritului si corpului. Se topeste pe piele, netezeste si alimenteaza adanc.

25,00 lei

CREMA-UNT DE CORP MASLINE & IAURT, CU ULEIURI DE CACAO, SHEA SI IAURT.   Bogata in uleiuri vegetale naturale, inmoaie pielea si o alimenteaza adanc. Concentratul de iaurt hidrateaza pielea timp indelungat, echilibreaza functionarea ei si o protejeaza de iritatii. Modul de utilizare: Aplicati pe pielea umeda prin miscari usoare de întindere. Nu...

25,00 lei

CREMA-UNT DE CORP PASSION FRUIT CU ULEIURI DE CACAO, SHEA SI IAURT Bogata in uleiuri vegetale naturale, pentru alimentarea zilnica a pielii, cu aroma gustoasa de maracuia, imbunatateste dispozitia sufleteasca si reface armonia spiritului si corpului. Concentratul de iaurt restaureaza echilibrul dintre apa si saruri minerale din piele, asigurand o...

25,00 lei

Extractul din fructele de soc si iaurt regenereaza pielea, avand un efect antioxidant si antiiritant.

35,00 lei

Sapunul contine iaurt si extract din fructe de soc. Curata si hidrateaza pielea lasand-o fina si placuta la atingere.  

8,00 lei

Sapunul contine iaurt si extract din fructe de soc. Iaurtul este un ingredient hidratant care mentine umezeala redand sapunului o finete si blandete. Extractul din fructe de soc este folosit din cauza actiunii sale antiinflamatoare. O imbinare intre aroma atragatoare, spuma cremoasa si masaj usor pentru piele.

9,00 lei

Netezeste si regenereaza pielea.

25,00 lei

Sapunul ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Iaurtul si extractul din fructe de maracuja hidrateaza pielea.

9,00 lei

Sapunul ofera o senzatie incredibila de prospetime si puritate. Iaurtul si extractul din fructe de maracuja hidrateaza pielea intens.

8,00 lei

Bogata in ingrediente hidratante, cu o aroma cuceritoare de maracuja regenereaza pielea.

25,00 lei

Inlocuieste celulele moarte si stimuleaza respiratia pielii. Concentratul de iaurt si extractul din fructele de maracuja restaureaza bilantul apa – saruri si ajuta la hidratarea ei indelungata.

30,00 lei

Cu ulei de shea, concentrat de iaurt si provitamina B5. Bogata in  ingrediente hidratante, cu miros cuceritor de maracuia, netezeste si regenereaza pielea.Concentratul de iaurt restaureaza echilibrul apa-sare, iar provitamina B5 si uleiul de shea refac zonele uscate, ajutand hidratarea lor.

25,00 lei

Exfoliantul de corp passion fruit este o imbinare emotionanta de cristale naturale de zahar, uleiuri vegetale naturale si o spuma excelenta cu aroma de maracuia. Indeparteaza celulele moarte, stimuleaza respiratia si ajuta la eliberarea toxinelor.

25,00 lei

Un sapun fin ce lasa pielea moale la atingere si catifelata. Cu un miros delicat, protejeaza si hidrateaza.

8,00 lei

Hraneste pielea si o fereste de inflamatii. Concentratul de iaurt, ulei de trandafir si apa de trandafir regenereaza pielea lasand-o fina si placuta la atingere.

25,00 lei

Imbogatita cu apa naturala de trandafir, ulei de trandafir si concentrat de iaurt pentru o piele fina si hidratata.

35,00 lei

Exfoliant de corp care îndeparteaza celulele epidermice moarte lasand pielea neteda si moale. Particulele exfoliante mici fac un masaj fin, stimuland circulatia sanguina si imbunatatind accesul oxigenului la tesuturi. Extrasul de castana salbatica si complexul bioactiv elibereaza tesuturile de toxine si de lichidul retinut. Concentratul de iaurt si apa de...

25,00 lei

O imbinare emotionanta de cristale naturale de zahar, uleiuri vegetale naturale si spuma fina cu aroma de trandafir bulgaresc. Concentratul de iaurt regenereaza pielea si o hidrateaza. Uleiurile de caise, migdale si seminte de struguri hranesc pielea lasand-o catifelata.

30,00 lei

Imbratiseaza corpul cu o pelicula invizibila care protejeaza pielea lasand-o moale si matasoasa.

40,00 lei

O formula usoara care acopera corpul cu o aroma misterioasa si magnetica de trandafir. Apa organica de trandafir rosa si provitamina B5 hidrateaza pielea si o protejeaza de iritatii.  

25,00 lei

Imbratiseaza corpul cu o pelicula invizibila care protejeaza pielea de uscare. Uleiul de migdale si vitamina E hranesc zonele uscate si ajuta la hidratarea lor. Pielea devine mai moale, matasoasa la atingere si cu o aroma cuceritoare de trandafir.

40,00 lei

O formula usoara care acopera corpul cu o senzatie de matase. Apa organica de trandafir rosa si provitamina B5 hidrateaza pielea si o protejeaza de iritatii.

25,00 lei

O formula îmbogatita care inveleste corpul cu un voal catifelat din ulei de cacao.

30,00 lei

Imbratiseaza corpul cu o pelicula invizibila care protejeaza pielea de uscare. Uleiul de migdale si vitamina E hranesc zonele uscate si ajuta la hidratarea lor. Pielea devine mai moale, matasoasa la atingere si cu o aroma cuceritoare de trandafir.

40,00 lei

O formula usoara care acopera corpul cu o senzatie de matase. Apa organica de trandafir rosa si provitamina B5 hidrateaza pielea si o protejeaza de iritatii.

25,00 lei

O formula îmbogatita care inveleste corpul cu un voal catifelat din ulei de cacao. Apa organica de trandafir hidrateaza pielea si o protejeaza de iritatii.

30,00 lei

O formula usoara care acopera corpul cu o senzatie de matase si umple spatiul cu o aroma misterioasa si magnetica de trandafir. Apa organica de trandafir rosa si provitamina B5 hidrateaza pielea si o protejeaza de iritatii.

25,00 lei

Crema unt de corp intens hidratanta cu un miros placut de trandafir.

30,00 lei

Lotiune hidratanta de corp cu ulei de shea, concentrat de iaurt si provitamina B5. Bogat in ingrediente hidratante, cu un miros cuceritor de cires salbatic netezeste si regenereaza pielea. Concentratul de iaurt restaureaza echilibrul apa-sare, iar provitamina B5 si uleiul de shea hranesc zonele uscate si ajuta la hidratarea lor pe termen lung.

25,00 lei

sus