Cosmetice Refan  Exista 9 produse.

Cu uleiuri esentiale de arbore de ceai si de rozmarin pentru toate tipurile de par. Se recomanda a fi folosit in cazul in care doriti sa scapati de matreata sau cand apare fenomenul de cadere a parului.

25,00 lei

Pentru o ingrijire zilnica, cu o aroma placuta de floarea pasiunii, aceasta crema este bogata in vitamine, unt de cacao, shea si iaurt. Netezeste si hraneste pielea, lasand-o catifelata si fina.

16,00 lei

Un sapun cu miros natural de trandafir bulgaresc. Combinatia de sapun si burete garanteaza confortul si distractia in baie. Proaspat si flagrant, acest sapun impregnat in burete a fost conceput pentru igiena zilnica a tuturor tipurilor de piele.

12,00 lei

Sapun cu parfum revigorant de mare, o mica bucata din frumoasa lume a marii. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul dumneavoastra si distractia în baie. Potrivit pentru toate tipurile de piele, pentru igiena zilnica. Exfoliaza si purifica pielea, facand-o moale, catifelata si sanatoasa. Utilizarea zilnica imbunatateste drenajul limfatic, avand...

12,00 lei

Extractul din fructele de soc si iaurt regenereaza pielea, avand un efect antioxidant si antiiritant.

35,00 lei

Sapunul contine iaurt si extract din fructe de soc. Iaurtul este un ingredient hidratant care mentine umezeala redand sapunului o finete si blandete. Extractul din fructe de soc este folosit din cauza actiunii sale antiinflamatoare. O imbinare intre aroma atragatoare, spuma cremoasa si masaj usor pentru piele.

12,00 lei

Imbogatita cu apa naturala de trandafir, ulei de trandafir si concentrat de iaurt pentru o piele fina si hidratata.

35,00 lei

Exfoliant de corp care îndeparteaza celulele epidermice moarte lasand pielea neteda si moale. Particulele exfoliante mici fac un masaj fin, stimuland circulatia sanguina si imbunatatind accesul oxigenului la tesuturi. Extrasul de castana salbatica si complexul bioactiv elibereaza tesuturile de toxine si de lichidul retinut. Concentratul de iaurt si apa de...

35,00 lei

Uleiul eteric de arbore de ceai, imbinat cu uleiuri eterice de levantica, rozmarin, geranium si petale de trandafir, actioneaza antiseptic, alina inflamatiile si ajuta pielea sa ramana mai sanatoasa.

50,00 lei
Afiseaza 1 - 9 din 9 elemente

sus