Lumanare Frangipani 60 mm

7250

Cu un miros fin lemnos, aerul va fi improspatat timp indelungat.

30,00 lei

Produse similare

Combinatia de cocos si aluna contribuie la improspatarea aerului din orice incapere. Datorita design-ului placut poate fi amplasata in orice spatiu.

20,00 lei

Continut de mar si scortisoara ce ofera un moment de relaxare.

20,00 lei

Mar si scortisoara.

22,00 lei

Lapte si scortisoara

22,00 lei

Cu un miros proaspat de tei ce va improspata aerul timp indelungat.

22,00 lei

Mirosul de cocos si aluna creeaza un miros placut ce dureaza timp indelungat.

22,00 lei

Un miros oriental ce iti va incanta simturile.

22,00 lei

Migdale amare.

22,00 lei

Miros placut de trandafiri ce iti va incanta simturile.

15,00 lei

Miros placut de trandafiri.

15,00 lei

Miros placut de trandafiri ce iti va incanta simturile. Datorita formei inedite poate fi folosita ca si ornament.

15,00 lei

Miros placut de trandafiri.

15,00 lei

Miros placut de trandafiri.

15,00 lei

Aroma de cafea cu un design placut si inedit ce permite amplasarea in orice spatiu.

70,00 lei

Este un produs versatil ce poate fi amplasat in orice spatiu. Igienizeaza si improspateaza aerul timp de 30 de zile, avand un design transparent, revolutionar.

12,00 lei

Este un produs versatil ce poate fi amplasat in orice spatiu, avand un design transparent, revolutionar. Igienizeaza si improspateaza aerul timp de 30 de zile.

12,00 lei

Este un produs versatil ce poate fi amplasat in orice spatiu. Are un design transparent, revolutionar. Igienizeaza si improspateaza aerul timp de 30 de zile.

12,00 lei

Este un produs versatil ce poate fi amplasat in orice spatiu. Are un design transparent, revolutionar. Igienizeaza si improspateaza aerul timp de 30 de zile lasand o aroma dulce de ananas.

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu miros racoritor de citrice, neroli, caprifoi si floare de jasmin, busuioc si frunze de geranium cu parfum exotic, elegant ce redau un sentiment de opulenta. Ideal pentru autoturismul...

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu o aroma racoritoare de lamaie.  Ideal pentru autoturismul sau casa dumneavoastra!

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu un miros placut de mango, caise si mandarine, in combinatie cu zmeura, iris, gardenie, cumarina si zahar brun.  Ideal pentru autoturismul sau casa dumneavoastra!

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu o aroma placuta de mar, scortisoara si cuisoare. Este un parfum usor picant ce creeaza o atmosfera calda, pozitiva.  Ideal pentru autoturismul sau casa dumneavoastra!

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu aroma marii inspumate. Creeaza un sentiment de unicitate.Ideal pentru autoturismul sau casa dumneavoastra!

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu o aroma proaspata de pepene galben si castraveti, in combinatie cu parfumuri florale de geranium, mere si mango. Amestec foarte deosebit cu efect racoritor, surprinzator de bland.Ideal...

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu o aroma proaspata de portocale, grapefruit roz si kiwi, in combinatie cu parfumul de piersici, tamarin si lapte de cocos, precum si de un iz de ghimbir, de rubarba si de vanilie....

12,00 lei

Un miros fin si relaxant ce va dura timp indelungat.

45,00 lei

Un miros fin si relaxant ce va persista intreaga zi.

45,00 lei

O prezenta placuta cu un miros fin si romantic.

45,00 lei

O prezenta placuta si parfumata, o stare de relaxare si buna dispozitie.

45,00 lei

O prezenta placuta si parfumata, o stare de relaxare si buna dispozitie.

45,00 lei

sus