Ambientale  Exista 35 produse.

per pagina

Miros placut de trandafiri ce iti va incanta simturile.

15,00 lei

Miros placut de trandafiri.

15,00 lei

Miros placut de trandafiri ce iti va incanta simturile. Datorita formei inedite poate fi folosita ca si ornament.

15,00 lei

Miros placut de trandafiri.

15,00 lei

Miros placut de trandafiri.

15,00 lei

Aroma de cafea cu un design placut si inedit ce permite amplasarea in orice spatiu.

70,00 lei

Este un produs versatil ce poate fi amplasat in orice spatiu. Igienizeaza si improspateaza aerul timp de 30 de zile, avand un design transparent, revolutionar.

12,00 lei

Este un produs versatil ce poate fi amplasat in orice spatiu, avand un design transparent, revolutionar. Igienizeaza si improspateaza aerul timp de 30 de zile.

12,00 lei

Este un produs versatil ce poate fi amplasat in orice spatiu. Are un design transparent, revolutionar. Igienizeaza si improspateaza aerul timp de 30 de zile.

12,00 lei

Este un produs versatil ce poate fi amplasat in orice spatiu. Are un design transparent, revolutionar. Igienizeaza si improspateaza aerul timp de 30 de zile lasand o aroma dulce de ananas.

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu miros racoritor de citrice, neroli, caprifoi si floare de jasmin, busuioc si frunze de geranium cu parfum exotic, elegant ce redau un sentiment de opulenta. Ideal pentru autoturismul...

12,00 lei

Odorizant pentru interior, fabricat in SUA, cu un design transparent revolutionar. Acest odorizant va improspata aerul din incinta in care este agatat, timp de 30 zile, cu o aroma racoritoare de lamaie.  Ideal pentru autoturismul sau casa dumneavoastra!

12,00 lei
Afiseaza 13 - 24 din 35 elemente

sus